Времето днес чувствително ще захладнее.През следващото денонощие ще е предимно

...
Времето днес чувствително ще захладнее.През следващото денонощие ще е предимно
Коментари Харесай

Градусите ще падат още, а на места днес ще вали дъжд и сняг

Времето през днешния ден сензитивно ще захладнее.

През идващото денонощие ще е най-вече облачно. Главно през нощта и до обяд тук-там в Западна България ще превали едва - и дъжд, и сняг, оповестиха от Национален институт по метеорология и хидрология.

Ще духа слаб, в Източна България до сдържан вятър от изток-североизток. Минималните температури ще са сред минус 1° и 4°, в София - към 1°, оптималните ще са сред 4° и 9°, в София - към 4°.

Атмосферното налягане ще се намалява, само че ще се задържи по-високо от междинното за месец.

Вечерта тук-там, основно в Рило-Родопската област, ще превали и дъжд. Вятърът ще е до сдържан, последователно ще се ориентира от североизток.

През нощта в множеството региони от страната вятърът ще отслабне, като се изключи Източна България.

През втората половина от деня на следващия ден превалявания са малко евентуални, само че облачността през целия ден ще се задържи забележителна, а оптималните температури ще се намалят приблизително с към 5° и ще са сред 4° и 9°, в София - към 4°.

Облачно ще бъде и на морския бряг, на обособени места със слаби превалявания от дъжд. Ще духа сдържан североизточен вятър. Вълнението на морето ще бъде 3 бала.

Мъгливо и със забележителна облачност ще бъде времето в планините. Слаби превалявания от сняг се чакат тук-там в масивите от Западна България. Ще духа слаб източен вятър. Максималните температури в курортите ще са няколко градуса под нулата.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР