Времето да трансфер пред звездата на Манчестър Юнайтед – Кристиано

...
Времето да трансфер пред звездата на Манчестър Юнайтед – Кристиано
Коментари Харесай

Последна възможност пред Роналдо: Борусия Дортмунд може да се окаже спасението

Времето да трансфер пред звездата на Манчестър Юнайтед – Кристиано Роналдо, изтича с всеки минал ден. Както е известно, португалецът има предпочитание да напусне „ алените дяволи “, с цел да играе в Шампионската лига. Редица европейски грандове, измежду които Челси, Байерн Мюнхен, Атлетико Мадрид, Реал Мадрид, Милан, Интер и даже Барселона, към този момент отрязаха петкратния притежател на „ Златната топка “.

Сега журналистът на „ CBS Sports “ Бен Джейкъбс твърди, че немският Борусия Дортмунд е последният късмет на Роналдо да реализира мечтания си трансфер надалеч от „ Олд Трафорд “. Информацията гласи, че сътрудникът на нападателя Жорже Мендеш работи интензивно по тази опция.

Borussia Dortmund is Cristiano Ronaldo’s last hope of a exit this summer with Jorge Mendes still pushing for an offer.

A move to Sporting was never on. No appetite at Ronaldo’s end despite football and pushback from Ruben Amorim.

Atleti option 100% off the table.
— Ben Jacobs (@JacobsBen)
Самият Кристиано също е одобрил концепцията на сходен ход, тъй като ще може да играе в Шампионската лига и в същото време да се бори и за трофей в Германия, откакто има към този момент такива от Англия, Испания, Италия и Португалия.

В същото време „ вестфалци “ разискват разновидността да насочат късно предложение за Роналдо, а Мендеш прави всичко допустимо да окуражи шефовете на „ жълто-черните “ да подхващат сходен ход. Възможно е както да се насочи оферта за закупуването на Роналдо, по този начин и да бъде изработен опит за привличането му чартърен.

Борусия търси нов нападател, откакто Ерлинг Халанд бе продаден на Манчестър Сити, а Себастиан Але, който бе притеглен за негов заместител, бе опериран, откакто му бе открит израстък в тестисите. Той сигурно ще пропусне няколко месеца, в които ще би трябвало да се възвръща.

Джейкъбс добавя, че португалецът към момента няма желание да се завръща в Португалия с екипа на Спортинг, което не е стояло на дневен ред пред Кристиано, а опцията за прекосяване в Атлетико Мадрид към този момент дефинитивно е отпаднала.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР