Временно се въвеждат промени в движението на някои влакове в

...
Временно се въвеждат промени в движението на някои влакове в
Коментари Харесай

Временно се въвеждат промени в движението на някои влакове в участъка между Твърдица и Шивачево

Временно се вкарват промени в придвижването на някои влакове в сектора сред Твърдица и Шивачево поради ремонтни действия по стоманения път. Това оповестиха от пресцентъра на БДЖ.

От през днешния ден до 31 март ще бъдат въведени краткотрайни промени в придвижването на някои влакове, които минават по маршрута сред гарите Твърдица и Шивачево. Причините за краткотрайното изменение в графика на тези влакове са ремонтни действия по стоманения път, които Национална компания „ Железопътна инфраструктура” ще прави в посочения сектор.

За обезпечаване на транспортно обслужване за клиентите на националния железопътен транспортьор ще бъдат обезпечени рейсове за пет влака в следните жп сектори:
- в региона сред гарите Сливен и Тулово за утринните бързи влакове № 3621 (София - Бургас) и № 3622 (Бургас-София);
- в региона сред гарите Сливен и Гурково за утринните пътнически влакове № 30140 (Бургас - Карлово) и № 30131 (Карлово-Зимница)
- в региона сред гарите Твърдица и Сливен за обедния пътнически трен № 30133 (Карлово - Карнобат).

Поради осъществяваните ремонтни действия нощният бърз трен № 3637 от София за Варна, който отпътува в 23:05 ч., ще потегля с 20 минути по-рано, т.е. в 22.45 часа, а нощният бърз трен № 3636 от Варна за София, ще идва с 10 минути по-късно, т.е. в 06.14 часа.

Подробна информация за измененията в разписанието на влаковете клиентите на „ БДЖ-Пътнически превози” ЕООД могат да получат от чиновниците на гишетата „ Информация” и билетните каси в съответните железопътни гари, от електронния справочник на формалната интернет страница на „ Холдинг БДЖ” ЕАД или на националния информативен телефон 0700 10 200.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР