Временно няма да се извършва таксуване на електронните карти в

...
Временно няма да се извършва таксуване на електронните карти в
Коментари Харесай

Временно е спряно таксуването на електронните карти в градския транспорт в Русе

Временно няма да се прави таксуване на електронните карти в градския превоз на Русе , оповестяват от общината.

Това се случва във връзка с открити проблеми във функционалността на софтуера, обслужващ касовите интервенции на транспортната система, са подхванати дейности по разбор, оценка и актуализацията му. Поради тази причина краткотрайно няма да е допустимо да се прави валидиране (таксуване) с електронни карти в транспортните средства на градския превоз в Община Русе.

Препоръчва се пасажерите да употребяват билети до премахване на казуса , а заредените суми по електронните карти се резервират, с цел да се употребяват след възобновяване на системата.

Гражданите, които желаят да пътуват с електронните си карти, ще би трябвало в допълнение да получат и книжен притежател, на който да се отразят пътуванията им. Притежателите на училищен и цивилен карти, заредени с предплатен интервал, следва в транспортното средство да показват дружно с електронната карта и касовия бон, издаван от Билетния център към Община Русе все още на зареждането ѝ.

Притежателите на карти с стеснен брой пътувания (възрастни жители и хора с увреждания) следва в транспортното средство да показват дружно с електронната карта и абонаментна (хартиена) карта за перфорация на осъществените пътувания. Тя се издава гратис от Билетния център към Община Русе на адрес бул. Скобелев 45 след показване на притежаваната електронна карта.

Притежателите на карти, заредени със стойност (парични сума), би трябвало да се снабдят с хартиена абонаментна карта за перфорация на осъществените пътувания.

Временно стационарните апарати няма да работят и няма да бъдат издавани и електронни карти със стойност до премахване на казуса.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР