Временно изпълняващият длъжността външен министър на Иран Багери Кани предупреди,

...
Временно изпълняващият длъжността външен министър на Иран Багери Кани предупреди,
Коментари Харесай

Иран: Ливан ще се превърне във вечен ад за Израел

Временно изпълняващият длъжността външен министър на Иран Багери Кани предизвести, че пълномащабна война против Ливан сигурно ще се трансформира във безконечен пъкъл за Израел, съобщи новинарската организация на Техеран ИРНА, представена от Българска телеграфна агенция.

Кани сподели, че въоръжената формация „ Хизбула “, която взе участие интензивно във военно и дипломатическо отношение в Ливан, има основна роля при изчисление на военните съотношения, с което е основана възпираща мощ в района.

Във връзка с визитата на саудитския крал Салман в Иран Багери Кани съобщи, че това пътешестване е в дневния ред на Иран и Саудитска Арабия. Той сподели, че връзките сред Техеран и Рияд ще бъдат продължени, откакто идната иранска администрация пристигна на власт.

Багери разяснява и опцията Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския да бъде определен за идващ президент на Съединените щати. Той сподели, че Ислямската република не зависи от смяната на ръководството в други страни.

Смяната на президентите не може да повлияе на иранските стратегически политики, макар че Техеран деликатно следи евентуалните промени на интернационалната сцена, в това число в Съединени американски щати, уточни Багери. Следващата администрация в Иран сигурно ще предприеме съществени ограничения в това отношение, добави той.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР