Временно изпълняващ длъжността кмет на Община Разлог- инж. Венцислав Гърменов

...
Временно изпълняващ длъжността кмет на Община Разлог- инж. Венцислав Гърменов
Коментари Харесай

Инж. В. Гърменов и Ив. Гюров посетиха разложкото село Горно Драглище

Временно изпълняващ длъжността кмет на Община Разлог- инж. Венцислав Гърменов и зам. кметът- Иван Гюров посетиха село Горно Драглище, за оглед на ремонтните, осъществени от Общината през последния месец.

След решения на Общински съвет, Община Разлог започва по едно и също време няколко действия, обхващащи ОУ „ Неофит Рилски “, НЧ „ Слънце “, улица „ Деветнадесета “ и гробищния парк. В рамките на месец общински чиновници се заеха с построяването на подпорна стена, която ще способства за увеличение броя на гробищните места. В началото на месец юли започнаха ремонтните действия по покрива на учебното заведение, замяна на дограмата в читалището, както и промяната на тръбопровод на една от крайните улици на селото.

„ Надяваме се в околните месеци да стартираме и построяването на футболно игрище в двора на учебното заведение. По този метод ще дадем опция за по-пълноценно осъществяване на образователния проект по Физическо образование и спорт, а жителите на селото ще имат свободен достъп до нов терен за спортни занимания. Продължаваме да работим и върху развиването на културата, като подмяната на дограма на читалището е единствено началото. “, съобщи инж. Гърменов.

„ Хубаво е, че съумяваме в границите на няколко дни да се оправим с проблеми, касаещи всекидневието на хората. Подменената водопроводна мрежа ще понижи честите повреди и ще обезпечи по-добро водоснабдяване. Съвместната работа с господин Пандев е причина за облагородяване на Горно Драглище и даване на опция за развиване на крайните региони на селото. Надяваме се да притеглим повече хора, който да построят новата си къща или вила за отдих точно тук. “, допълниГюров.

По време на визитата инж. ВенциславГърменов и Иван Гюров бяха водени от кмета на Горно Драглище- Георги Пандев, който сподели на управниците и облагородения център на селото и благодари за оказаните дейности от страна на Община Разлог.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР