Временно е ограничено движението за тежкотоварни автомобили над 12 тона

...
Временно е ограничено движението за тежкотоварни автомобили над 12 тона
Коментари Харесай

Ограничено е движението на камиони по главния път София

Временно е лимитирано придвижването за тежкотоварни коли над 12 тона по основния път I-4 София - Варна на територията на цялата област Ловеч, оповестяват от Областното пътно ръководство, осведомят от пресцентъра на регионалната администрация.

Изцяло затворен за придвижване е проходът Троян - Кърнаре, краткотрайно е лимитирано придвижването на камиони по пътя Шипково – Рибарица заради изобилен снеговалеж и разчистване. Поради продължаващия изобилен снеговалеж е затруднено почистването на пътищата, изключително на трето- и четвъртокласната пътна мрежа. Пътищата в района са проходими при зимни условия.

Най-дебела е снежната завивка в община Априлци - 40 см, към 30 см е в община Троян, в общините Тетевен и Ябланица е натрупал 20 см сняг. 8-10 см сняг е навалял в Угърчин и Летница. В община Ловеч дебелината на снежната завивка е към и над 20 см, в Луковит - 10-15 см. Това са последните данни на оперативния щаб към Областната дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията ” към 15 ч. Вятърът е 4 м/сек, температурата в Ловеч е минус 9 градуса.

По данни на оперативния щаб блокирани и аварирали МПС няма, потърпевши и нуждаещи се от евакуация жители няма, откъснати обитаеми места няма, няма и обитаеми места с прекратено електрозахранване или без водоснабдяване.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР