Временно е ограничено движението при 79 км на АМ Тракия

...
Временно е ограничено движението при 79 км на АМ Тракия
Коментари Харесай

ТИР прескочи мантинелата на АМ Тракия към София

Временно е лимитирано придвижването при 79 км на Автомагистрала " Тракия " по посока към София поради аварирал ТИР, оповестиха от Агенция " Пътна инфраструктура ". Обходният маршрут е: път III-803 - пътен възел Калугерово - Лесичово - Церово - път III-8402 - пътен възел Церово.

Катаджии са отишли на злополуката на Автомагистрала " Тракия " на територията на Пазарджишка облас т, за която е сигнализирано към 14.00 часа. По първични данни, лидерът на товарен автомобил, движещ се в посока към Пловдив, е изгубил ръководството и е минал през разграничителната мантинела в платното по посока за София при 79 км на автомагистралата. Няма потърпевши хора, само че са нанесени материални вреди. Движението по посока за София е пренасочено през пътен възел Калугерово - Пазарджик- Септември - Автомагистрала " Тракия ". Регулировчици са на място и оказват подпомагане на пътуващите.

Двама ранени без заплаха за живота има при друга злополука - по пътя към Кулата . Сигналът за случая на пътя Благоевград-Кулата е получен към 14:00 часа в Министерство на вътрешните работи.

Обход за леките коли е проведен и на път Е 79 по посока към Кулата, на към 2-3 км след Благоевград, тежкотоварните изчакват на място. Двата пътни случая са причина за въведени краткотрайни ограничавания по автомагистрала " Тракия " и по основен път Е 79.

По първичната информация, втората злополука е сред четири леки автомобила . Пътният сектор, към 2-3 км след Благоевград, е затворен за придвижване до привършване на огледа и освобождение на платната. Създадена е организация и пътни служители на реда пренасочват пътуващите по обходен маршрут: от пътен възел до кв. " Струмско " по общински път до село Долно Церово . Тежкотоварните коли изчакват на място.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР