Временно е ограничено движението през Прохода на Републиката заради тежък

...
Временно е ограничено движението през Прохода на Републиката заради тежък
Коментари Харесай

Инцидент ограничи движението през Прохода на Републиката

Временно е лимитирано придвижването през Прохода на Републиката поради тежък пътен случай на територията на Великотърновска област.
Сигналът за удар сред два ТИР-а и товарен автомобил е постъпил в полицията тази заран, към 6.35 часа, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.
За обзор в болница са откарани тримата водачи. След удара товарните транспортни средства са се завъртели и препречват пътното платно. До изтеглянето им ще бъде лимитирано придвижването, като товарните коли изчакват на място, а леките биват пренасочвани през Шипка. От двете страни на прохода са ситуирани екипи на „ Пътна полиция “, които подкрепят придвижването и насочват водачите по обходния маршрут.
Забавено е прекосяването през първия тунел на автомагистрала „ Люлин “, в посока София, поради зародил случай. Според първичната информация са се блъснали лек автомобил и бус, няма данни за потърпевши. Пътни служители на реда подкрепят прекосяването в региона на злополуката. Водачите да карат с нараснало внимание и да се преценяват с разпорежданията на органите на реда.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР