Временно е ограничено движението по път II-16 Своге - София

...
Временно е ограничено движението по път II-16 Своге - София
Коментари Харесай

От последните минути: Започна изтеглянето на ковчега на колела от Искърското дефиле

Временно е лимитирано придвижването по път II-16 Своге - София в двете направления заради осъществяване на оглед от прокуратурата на мястото на тежкото пътно-транспортно произшествие от събота и евакуиране на авариралия рейс.

Това оповестиха от пресцентъра на Агенция " Пътна инфраструктура ". Движението се реализира по обходен маршрут: път III-164 Своге - Искрец - път II-81 Костинброд - София.

От през днешния ден следствието е поето от чиновници на Националната следствена работа. Цял ден те вършат подробен оглед на мястото на случая, с цел да открият точните аргументи за злополуката.
Както към този момент е известно водещи са 3 версии – държанието на лидера на рейса – открито е, че е карал със скорост 52 км/ч при позволени 40 км/ч, освен това в неприятни метеорологични условия; дейностите на компанията транспортьор – т.е. техническото положение на рейса, който не е имал годен механически обзор, а също така не е било известено за въпросния курс, както е по правилник; и положението на пътната настилка – за нея е имало няколко наставления от АПИ, станали са и няколко пътнотранспортни катастрофи на мястото.





ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР