Временно е ограничено движението на товарни автомобили над 12 тона

...
Временно е ограничено движението на товарни автомобили над 12 тона
Коментари Харесай

Заради снега : Спират тировете към Плевен, Монтана и Видин

Временно е лимитирано придвижването на товарни коли над 12 тона в областите Плевен, Враца, Монтана и Видин заради мощен снеговалеж и снегонавявания, оповестяват от Агенция „ Пътна инфраструктура “ (АПИ).

Шофьорите на леки коли да се движат с нараснало внимание и съобразена скорост в Северозападна България.

​Ограничен е тежкотоварният трафик в посока Благоевград на автомагистрала " Струма " заради снеговалеж и разчистване. Необходимо е водачите да изчакват на място. Трафикът се контролира от " Пътна полиция ", допълват от пътната организация.  

Шофьорите, на които в идващите дни им следва пътешестване, да потеглят с коли готови за зимни условия. ​

Водачите да карат с нараснало внимание и съобразена скорост, като съблюдават нужната отдалеченост, да не подхващат внезапни маневри. Блокирането на придвижването от транспортни средства, които не са готови за зимни условия, затруднява пътуването на всички останали водачи и работата на снегопочистващата техника, приканват от АПИ. 

Червен и оранжев сигнален код за снеговалеж и плевел вятър разгласи Национален институт по метеорология и хидрология за утре в редица области на страната. Снеговалежите ще продължат и количествата ще са обилни. Ще има виелици, снегонавявания и формиране на преспи. Ще духа мощен и плевел вятър с пориви до 100 километра в час.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР