Временно движението по пътя Мездра – Враца при км 163

...
Временно движението по пътя Мездра – Враца при км 163
Коментари Харесай

Тежка катастрофа край Мездра! Кола се заби в тир, има ранен

Временно придвижването по пътя Мездра – Враца при км 163 се реализира в една лента, оповестиха от Агенцията " Пътна инфраструктура ". Причината е тежка катастрофа в региона на мотел " Долче Вита ".

Челният удар е сред лек автомобил " Опел " и турски ТИР. Тежкият камион е пътувал в посока Ботевград, когато в него без причина се забива колата, съобщи BulNews.

На мястото на злополуката са пристигнали полиция, пожарна и кола за спешна помощ. Леката кола е била толкоз смачкана, че се е наложило огнеборците да режат ламарините, с цел да извадят водача. По неофициална информация, лидерът е младо момче на към 20-23 години. От возилото младежът е изваден жив, само че в тежко положение.

Шофьорът на ТИР-а е карал относително постепенно и след удара е съумял да овладее машината, с цел да не премаже другите коли, само че няколко метра по-късно е изгубил надзор и се е забил в скалите край пътя. По цялото пътно платно има доста разпилени елементи от лекото транспортно средство.

Проверката с дрегер откри, че турският лидер не е използвал алкохол и упойващи субстанции.

Пътят се чака да бъде затворен през идващите 3 часа. На излизане от Враца на разклона има построено контролно-пропусквателен пункт и целият трафик се пренасочва през Паволче и Челопек, а пътуващите от София, би трябвало да заобиколят през Ребърково, Паволче и Челопек.

И от двете страни на пътя към този момент са се образували километрични колони от камиони и коли.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР