Временният треньор на столичния гранд Левски Живко Миланов подаде оставка

...
Временният треньор на столичния гранд Левски Живко Миланов подаде оставка
Коментари Харесай

Временният треньор на Левски подаде оставка |

Временният треньор на столичния гранд Левски Живко Миланов подаде оставка след загубата с 1:3 от Ботев Пловдив при гостуването в Коматево от петия кръг на Първа лига.

" Трябва да си поемем виновността, както и аз. Подавам си оставката. Утре ще приказвам с управлението. Хората, които ръководят, да решат какво ще става оттук-нататък.

Казах на футболистите, че ще поема виновността, само че те остават в тази съблекалня и това, че старши треньорът ще бъда аз или някой различен, те сами ще би трябвало да излязат от тази обстановка. Някой би трябвало да поеме отговорност за тези слаби резултати в последните пет мача, ще преценим на следващия ден какво ще се случи. Окончателната дума ще има управлението ", сподели Миланов след дуела.

Голове за домакините паднаха след попадение на Тодор Неделев в продълженията на първата част от дузпа, автогол на Симеон Славчев в 66-ата минута и Антоан Бароан в 75-ата. Ради Цонев се разписа от 11-те метра за 3:1 в 80-ата минута. Столичани останаха с човек по-малко в края на първата част, когато Патрик-Габриел

Галчев беше изпъден, а Ботев получи право да извърши дузпа, осъществена от Неделев.

Така Левски остана на 12-ата позиция с 3 точки, до момента в който пловдивчани са водач с 10.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР