Временният треньор на Лудогорец Станислав Генчев даде обширно интервю за

...
Временният треньор на Лудогорец Станислав Генчев даде обширно интервю за
Коментари Харесай

Станислав Генчев: Добрите резултати не са само моя заслуга, основният конкурент на Лудогорец е Левски

Временният треньор на Лудогорец Станислав Генчев даде обстойно изявление за предаването " Домът на футбола ".

" Надявах се да пускам добре и да съумея да оказа помощ на тима. Резултатите не са единствено моя заслуга - те са на футболистите и на всички, които работят тук. Изражението на терена не е единствено резултат от работата на треньора.

През лятото взехме много нови футболисти, които трябваше да вникнат в метода на игра на Лудогорец, да схванат какво значи Лудогорец. Всеки ден ги приближавамее към това. Това е напълно естествено, когато дойдат нови футболисти. Рубиконът бяха мачовете против Марибор. Те ни класираха в групите на Лига Европа, а с това пристигна и спокойствието. После пристигнаха и успехите в България, които също способстваха за нашата убеденост.

Нашият отбор разполага с доста положителни футболисти, постигнали доста в живота и спорта. Аз се старая да бъда почтен с тях - да им демонстрирам хубавите неща, само че и грешките. Когато предпочитам стартовата единадесеторка, се старая да бъда почтен. Който не играе, да знае за какво не играе, а който играе, да бъде наясно за какво е попаднал там.

Георги Василев е извънредно умел експерт. С него работих 6 месеца в Търново. Изключително скъпи препоръки получих. Като застанеше на терена, футболистите имаха страховит почит от него. Това обаче се получава с работа, аз се пробвам да бъда същия. По отношение на треньорите мога да се дефинира като късметлия, тъй като съм работил с всички положителни наставници у нас. В Румъния имах щастието също да работя с класни експерт. Определено Мъри Стоилов е оказал най-голямо въздействие върху мен.

След отдръпването на Красимир Балъков, който стана селекционер, беше решено аз да продължа да повеждам Етър Велико Търново. Тогава обаче пристигна и офертата на Лудогорец. Колкото и да ми беше мъчно да напусна Велико Търново - това е тимът, от който съм тръгнал за футбола - трябваше да дойда на едно място, където всеки желае да работи. Ръководството на Лудогорец беше извънредно настоятелно. Усещам поддръжката на управлението.

Резултатите до този миг са положителни. Неприятната вест за нас е, че Еспаньол е сменил своя треньор. Знаете какво значи това. Ще се опитаме да ги разузнаем допустимо най-добре съперникът.

Резултатите демонстрират, че сме преди Левски, само че ми прави усещане, че те имат усъвършенстване в играта и организацията. Те се приближават до това, което почитателите желаят да виждат от тях. Мисля, че те ще бъдат главният ни съперник за купата ", съобщи Генчев.
 Георги Чиликов: Атакуващите футболисти направиха разликата сред Левски и Лудогорец, ЦСКА не ги виждам в тройката Обновена
Георги Чиликов: Атакуващите футболисти направиха разликата сред Левски и Лудогорец, ЦСКА не ги виждам в тройката

" Сините " имат още дребни крачки да извървят "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР