Временният старши треньор на Левски Тодор Симов сподели, че Левски

...
Временният старши треньор на Левски Тодор Симов сподели, че Левски
Коментари Харесай

Симов: Дано съм помогнал на Левски, ръководството ще реши как да процедира с мен

Временният старши треньор на Левски Тодор Симов показа, че Левски е проспал първото полувреме при равенството с Черно море и е невероятно с 45 минути игра да завоюва мача.

" Когато играеш единствено едно полувреме - няма по какъв начин да спечелиш. Първото полувреме го проспахме, бяхме мудни с топката, а когато трябваше да изнасяме бяхме бавни. В отбрана бяхме надалеч от хората и скъсявахме постепенно против техните футболисти и се възползваха. Допуснахме груба самостоятелна неточност при корнера за първия им гол. Има го във футбола и това. Когато не си съсредоточен, то ти ще грешиш. Стана неприятно, защото имахме положения първата част. Ако бяхме повели в резултата, считам че мачът щеше да се развие по различен метод ", показа Тодор Симов пред сътрудниците от " Диема "

" Имаме положителни реализатори, които могат да стрелят от отдалеченост и щом имат опция, те го вършат. Ако не стреляме, няма по какъв начин да отбележим. След проспаното първо полувреме, то футболистите бяха хората, които трябваше да излязат през втората част и да извърнат мача. Тръгнахме да нападаме и имам вяра, в случай че имахме повече сили, то щяхме да стигнем до триумфа. Ако изравнителният гол бе маркиран по-рано щяхме да вземем мача ", продължи треньорът на Левски.

" Докато бъде назначен новият старши- треньор бе нужно някой да извършва тази функционалност. Дано да съм спомогнал на футболистите и се надявам да съм оказал помощ на тима, до момента в който бях в щаба. Ръководството ще реши по какъв начин ще се действа с мен оттук нататък. Аз няма по какъв начин да бъда треньор на Левски, защото по устав мога да повеждам два мача. Левскар съм и най-после малко се притеснявах, че атакуващите опасности, които подхващаме ще загубим, само че върнахме бързо изравнителния гол ", приключи наставникът на Левски Тодор Симов.

 Илиан Илиев: Знаехме, че Георги Кабаков ще свири по този метод
Илиан Илиев: Знаехме, че Георги Кабаков ще свири по този метод

" Поздравявам футболистите за всичко, което направиха "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР