Временният шампион в лека категория Джъстин Гейджи вярва, че ще

...
Временният шампион в лека категория Джъстин Гейджи вярва, че ще
Коментари Харесай

Гейджи: Нокаутирам брутално Хабиб и го пенсионирам

Временният първенец в лека категория Джъстин Гейджи има вяра, че ще успее да нанесе първа загуба на Хабиб Нурмагомедов. Двамата ще се бият през есента на бойният остров в Абу Даби, където ще сплотяват поясите. Гейджи се намира във напредък и победната му серия включва 4 следващи с нокаут. 31-годишния американец не е спрял да забавлява почитателите, откогато пристигна в UFC.

Той беше първенец в WSOF, където отбрани купата си 5 пъти. Гейджи стартира в UFC с нокаут над Майкъл Джонсън и сграбчи два бонуса. Последваха две следващи загуби с нокаут от Алварез и Поире, а след тези загуби той направи промени и наподобява неукротим. Гейджи е с връх 5-2 в UFC и в тези срещи печели 9 бонуси. Сега той дава всичко от себе си в залата за тежката борба и има вяра, че ще нокаутира непобедения дагестанец:

" Вярвам, че ориста ми е да съм първият, който ще победи Хабиб. Мисля, че стилът ми е съвършен да победя Хабиб. Не желая да покажа пренебрежение към Поире, Фъргюсън и другите в категорията, само че стиловете им не подхождат на този на Хабиб. Нурмагомедов е призрачен сън за всички бойци, които нямат основа в битката. Не споделям, че аз мога да се боря като него, само че и нямам потребност от това. Всичко, което ми би трябвало е да подкрепям борбата в центъра на клетката. Трябва да противопоставим силите си. Няма да се удрям по неговите правила и няма да върша това, което той желае.

Хабиб употребява доста ловко инстинктите на човек. Ще го нокаутирам брутално. Това е единственият метод и това е нещото, което върша най-добре. След тази загуба той ще се отдръпна от ММА. Той е добър човек, само че времето ми пристигна. Ние не знаем какъв брой здрава е брадичката на Хабиб и дали ще издържи на тежки удари. Доколкото знам, Дъстин и Джонсън съумяха да разклатят Хабиб. Той не изпада в суматоха в такива моменти. Никой различен не е успявал да му нанесе вреди в стойка. В последна сметка някой от нас ще падне. Може да видите, че моите съперници в UFC не ми останаха длъжни. Ще бъде здрава борба, в която един от нас ще падне. "

mma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР