Временният наставник на Спартак Варна – Георги Иванов, разкри, че

...
Временният наставник на Спартак Варна – Георги Иванов, разкри, че
Коментари Харесай

Геша: Чужденците разочароват, това с тях няма да продължи така

Временният ментор на Спартак Варна – Георги Иванов, разкри, че чужденците в тима изобщо не се показват на равнище и играят без безусловно никакво предпочитание. Опитният експерт ракзкри, че „ соколите “ чакат още нови играчи, тъкмо тъй като някои от новите в отбора не са оправдали гласуваното доверие.

„ Повратният миг беше преди втория гол на Арда. Стори ми се, че има ъглов удар за нас. Оттам стана 2:1 в ответната офанзива. Не мога да се дразня на футболистите, държаха се почтено. Имахме обстановки, в които можеше да поведем. Не признаха нашия, а се надявахме на подтик. Две насилствени смени, на фона на 4-5 отсъстващи...тежко е “.

„ Трябва ни по-сериозно отношение и неотстъпчивост в отбрана. Да не си оставят хората свободни. Много неща са, ще решим проблемите с нови бранители. Плащаме неглижирани проблеми, еуфорията, че можем да се оправим беше допълнително. Не си дадохме сметка, че трябват по-класни попълнения. Не съм удовлетворен от чужденците. Така няма да продължим “.

„ Знам, че Мъри е праволинеен, Здравко е сгафил нещо и Мъри го прати при нас. Ако може да бъде потребен, имаме потребност от подобен състезател. Дано е усетил грешките си “.

„ Говорим единствено за нови футболисти. Преговаряме с различен треньор, знам това. Докато съм тук, ще работя, с цел да подвигна тия момчета. Ще има напуснали “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР