Временният наставник на Манчестър Юнайтед - Ралф Рангник, обяви, че

...
Временният наставник на Манчестър Юнайтед - Ралф Рангник, обяви, че
Коментари Харесай

Ралф Рангник напусна Манчестър Юнайтед

Временният ментор на Манчестър Юнайтед - Ралф Рангник, разгласи, че дефинитивно се разделя с отбора от " Олд Трафорд ".

Германският експерт пое длъжността селекционер на австрийския народен тим по футбол в края на април и заради тази причина няма по какъв начин да остане на управителен пост при " алените дяволи ", който бе авансово заложен в контракта сред двете страни.

" Бихме желали да благодарим на Ралф Рангник за напъните, които постави като като краткотраен управител на тима през последните шест месеца. По взаимно единодушие, Ралф към този момент ще се концентрира само върху новата си роля като управител на националния тим на Австрия и затова няма да поема консултантска роля на " Олд Трафорд " ", написаха от Манчестър Юнайтед на клубния си уебсайт.

63-годишният Рангник пое британския гранд през декември месец след уволнението на тогавашния управител Оле Гунар Солскяер. Германецът не съумя да класира Юнатед в Шампионската лига през идващия сезон, защото отборът приключи на петото място в крайното класиране на Висшата лига и на есен ще играе в Лига Европа.

За непрекъснат управител на " алените дяволи " бе назначен Ерик Тен Хаг, който от няколко дни към този момент работи с първия тим.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР