Временният наставник на Лудогорец Станислав Генчев е оптимист преди дебюта

...
Временният наставник на Лудогорец Станислав Генчев е оптимист преди дебюта
Коментари Харесай

Станислав Генчев: По-добри сме! Отиваме за победа в Марибор

Временният ментор на Лудогорец Станислав Генчев е оптимист преди дебюта си отпред на отбора. Той ще води " орлите " в Марибор на плейофа реванш за влизане в групите на Лига Европа. Както е известно, първенецът на България и този на Славения приключиха 0:0 на " Лудогорец Арена " в първата среща. Българският тим е по-добър и отива за победа, безапелационен е Генчев.

" Като цяло Лудогорец отпътува с положително въодушевление. Това е обикновено, защото Лудогорец обича тези мачове. Европейските мачове са част от историята на клуба. Настроение има във всички. Имаме не неприятен резултат от първия мач. Всички сме настроени единствено с една единствена цел и концепция. Тя е да влезем в групите на Лига Европа. Нещата се случиха доста бързо с моето назначение. Нямаше време даже и за напрежение. Аз съм спокоен, футболистите са спокойни, няма никакво напрежение в тима ", съобщи Генчев.

" Не. Тактически промени няма да има. Ще следваме линията, която имахме с предходния треньор Стойчо Стоев. Всички играчи са на линия. Наясно съм с титулярния състав, само че ще видите на мача, какъв състав съм избрал. Лудогорец всеки мач играе за победа. В Марибор няма да вършим изключение. Ние сме по-добър състав от словенците. Целта не е да влезем единствено в групите, само че да го го създадем безапелационно, с победа ", продължи той.

" Дали ще остана треньор? Моето бъдеще не стои на дневен ред. Нека първо да отстраним Марибор, след което управлението да има по-голямо успокоение и ще види от какво ще има потребност. Аз ще направя всичко, с цел да може Лудогорец да извърши задачите си ", разяснява още Генчев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР