Временният мениджър на Ралф Рангник подкрепи колегата си в Ливърпул

...
Временният мениджър на Ралф Рангник подкрепи колегата си в Ливърпул
Коментари Харесай

Напълно вероятно е и Ман Юнайтед да не привлича неваксинирани

Временният управител на Ралф Рангник поддържа сътрудника си в Ливърпул Юрген Клоп, заявявайки, че надали ще притегля футболисти, които не са имунизирани. Някои от професионалните спортисти отхвърлят да се имунизират против ковид, а досега бяха отсрочени 14 мача във през декември и доста не се състояха, поради случаи на ковид. Клоп разкри, че е получил третата си доза и окуражи и останалите да го създадат.
" Да, мисля, че ще бъде взето под внимание и разбирам изцяло какво е споделил Юрген. Но зависи и от това в случай че искаш да привлечеш състезател и рискуваш той да не е разполагаем. Това е проблем, върху който клубовете би трябвало съществено да помислят. Ако подпишеш с състезател, знаейки през цялото време, че той не е имунизиран, би трябвало да си наясно, че той може да не е разполагаем – освен за 10 дни, само че това може да се случи постоянно във времената на ковид ", стартира германецът на конференцията си преди гостуването на Нюкасъл довечера.
" Имахме случая на Джошуа Кимих, който беше извънредно срещу първоначално, и мисля, че в това време осъзна, че може би ще е добра концепция да се имунизира. Той хвана коронавирус и към момента има някои проблеми с белите си дробове. Надявам се да се върне в игра след Коледа на цялостни обороти и да играе още веднъж за Байерн Мюнхен. Мисля, че това е проблем, където, несъмнено, всеки би трябвало, може и би трябвало да избира самичък за себе си, само че считам, че във футбола, изключително на такова високо равнище, би трябвало да убедим играчите ни да се имунизират “, продължи той.
Рангник добави, че не е изцяло наясно кои от играчите му са имунизирани. " Ако би трябвало да бъда почтен, не знам кои от нашите футболисти са имали две или три дози от имунизацията. Това е въпрос, на който може да отговори единствено нашият медицински щаб. Но знам от него, че нашето съответствие на имунизирани футболисти е над междинното за Висшата лига. Трябва да бъде в полза на самите футболисти да бъдат имунизирани, само че в последна сметка това е решение, което всеки клуб би трябвало да вземе самичък за себе си и да откри най-хубавото допустимо решение “, приключи той.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР