Временният мениджър на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник иска да се

...
Временният мениджър на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник иска да се
Коментари Харесай

Рангник размахва метлата: Иска да продаде трима проблемни играчи

Временният управител на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник желае да се раздели с трима футболисти – Пол Погба, Единсон Кавани и Антони Марсиал, защото счита, че те са не са положителни за морала на отбора.

Остава малко повече от седмица до затваряне на януарския трансферен прозорец и в последните седмици се появиха информации за неодобрение у няколко играчи в съблекалнята на „ алените дяволи “. Германският вестник „ Bild “ предава, че Погба, Кавани и Марсиал са в полезрението на Рангник, тъй като той счита, че имат неприятно въздействие върху състава.

Джеси Лингард е различен състезател, който може да напусне преди приключването на контракта му през лятото, а вратарят Дийн Хендерсън е податлив също да си тръгне в търсене на повече игрови минути. Подобна е обстановката и с нидерландският полузащитник Дони ван де Беек.

Договорите на Погба и Кавани изтичат през лятото и двамата са спрягани с прехвърляния тази зима, като не се чака нито един от двамата да възобнови договора си на „ Олд Трафорд “. Марсиал към този момент уведоми клуба, че желае да напусне, откакто изпадна в недружелюбност под управлението на всеки управител от Луис ван Гаал насам, и Рангник съобщи неотдавна, че нападателят е отказал да играе против Астън Вила по-рано през месеца – нещо, което Марсиал след това отхвърли.

Ralf Rangnick looking to sell Man Utd trio of stars including Edinson Cavani
— Mirror Football (@MirrorFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР