Временният мениджър на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник е заявил на

...
Временният мениджър на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник е заявил на
Коментари Харесай

Рангник отказал да пусне английски национал под наем

Временният управител на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник е декларирал на вратаря Дийн Хендерсън, че не може да напусне клуба чартърен идващия месец. 24-годишният британски национал обезверено желае да получи повече игрово време, откакто пропусна началото на сезона поради COVID-19, а Аякс демонстрира интерес да го измъкне до края на сезона.

Въпреки това Рангник е уведомил Хендерсън, че желае да има трима вратари от първия тим, а „ Manchester Evening News “ даже твърди, че двамата са имали съществени различия към решението.

Отборът на Тотнъм също следи обстановката с Хендерсън, само че за лятото, защото капитанът Юго Лорис наближава последните шест месеца от контракта си.

Номер едно за вратата на Юнайтед е Давид де Хеа, който още веднъж се върна към най-хубавата си форма и започва във всичките 17 мача на „ алените дяволи “ във Висшата лига този сезон, както и в пет от шестте им мача от груповата фаза на Шампионската лига.

Хендерсън има контракт с Юнайтед до 2025 година и се очакваше да започва като титуляр през актуалната акция, само че се болести с COVID-19 по време на предсезонната подготовка и дълго време се възстановяваше. Хендерсън има две участия през този сезон в Купата на лигата и последния мач от груповата фаза на ШЛ.

На този стадий Хендерсън е подготвен да напусне за непрекъснато Юнайтед, само че клубът не сподели никакво предпочитание да продаде британския национал.

Dean Henderson denied Manchester United loan move with Tottenham monitoring situation ahead of summer transfer window |
— Man United News (@ManUtdMEN)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР