Временният мениджър на Челси Франк Лампард предприе много изненадващ ход,

...
Временният мениджър на Челси Франк Лампард предприе много изненадващ ход,
Коментари Харесай

Лампард шокира звездите на Челси, след като привика капитана на отбора до 14 години

Временният управител на Челси Франк Лампард предприе доста неочакван ход, с който да стимулира представящите се надалеч под предстоящото равнище скъпоплатени звезди на клуба. Нестандартното решение се показва в това, че капитанът на тима на Челси до 14 години - Чарли Холанд, бе привикан да тренира дружно с първия състав.

Видеозаписи от днешната подготовка потвърждават, че геният взе участие в заниманието паралелно до Жоао Феликс, Михайло Мудрик, Рахийм Стърлинг, Конър Галахър и така нататък

Лампард е прочут бранител на идеята, че гениите от академията на Челси би трябвало да получават късмет за изява, като по време на първия си престой като управител той оказа помощ доста за интеграцията в първия тим на играчи като Мейсън Маунт, Рийс Джеймс, Тами Ейбрахам и Фикайо Томори.

Често срещана процедура е играчи от академията да получават премията да упражняват с първия тим, само че това най-често се случва с футболисти от селекциите до 18 или до 21 години. За състезател, който към момента няма 14 години, това е извънредно огромна демонстрация на доверие към неговите качества.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР