Временният мениджър на Челси Франк Лампард поема отбора в долната

...
Временният мениджър на Челси Франк Лампард поема отбора в долната
Коментари Харесай

Лампард: Бях изненадан от обаждането, но решението беше лесно

Временният управител на Челси Франк Лампард поема тима в долната половина на таблицата и призна, че е изправен пред огромно предизвикателство да върне отбора на пътя на успехите. Легендата на лондончани призна, че не е очаквал сходна покана, само че не се е замислил дали да я одобри.

“Бях сюрпризиран от позвъняването. Наслаждавах се на времето си у дома. Решението беше много елементарно. Това е моят клуб, обвързван е с доста страсти. Освен това съм удобен човек. Благодарен съм да получа тази опция. Познавам състава и съм работил с много от тях преди ”, показа Лампард.

" Това е огромно предизвикателство. Готов съм да вложа работата си в това предизвикателство. Имам ясна концепция какво желая да реализира през този интервал. Не мисля, че футболът може да ви изненада. Във Висшата лига конкуренцията е огромна. Моята позиция е да намеря вярната сила, верните резултати, с цел да се движим в вярната посока. Ние сме там, където сме. Има доста гений в този тим ", сподели Лампард на формалното си показване.

Лампард се завърна на " Стамфорд Бридж " с контракт до края на сезона и избира да се концентрира върху идните мачове до лятото и не желае да мисли дали ще остане в тима и през идващия сезон. " Очаквам тези въпроси дали ще остана и след лятото, само че това, което е значимо за мен, е да оставя тези въпроси встрани и да се концентрирам върху работата ", споделя Лампард.

За това дали усеща, че има " незавършена работа " в Челси от предходния си престой в клуба, той добави: " Тук съм в друг интервал, друга епоха. Недовършената работа звучи малко холивудски. Искам да работя колкото мога по-усилено. "

Относно задачите си за края на сезона Франк Лампард споделя: " Да се опитам да вдъхна убеденост на играчите. Искаме да спечелим колкото се може повече мачове. Предстоят ни огромни мачове. Трябва да имаме религия в играчите и аз имам голяма религия в тях. Трябва да поемем в вярната посока и да печелим мачове. "

Лампард има вяра, че полузащитникът Мейсън Маунт към момента има голяма роля за клуба и всеки в тима ще получи своя късмет. " Мейсън постоянно е бил приказен състезател за мен в Дарби и Челси. Знам, че той имаше проблеми с травма. Трябва да приказвам с него и да схвана по какъв начин е. Той е страховит състезател за Челси ", сподели Лампард.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР