Временният мениджър на Челси - Франк Лампард, обеща, че ще

...
Временният мениджър на Челси - Франк Лампард, обеща, че ще
Коментари Харесай

Франк Лампард: Ще се връщам на Стамфорд Бридж като фен

Временният управител на Челси - Франк Лампард, даде обещание, че ще се върне в Челси като елементарен почитател, откакто времето му като треньор на " сините " завърши в неделя.

Челси е хазаин на Нюкасъл и Лампард ще опита да изведе лондончани до първата домакинска победа от втория си интервал отпред на отбора.

Бившият полузащитник, който завоюва три трофеи във Висшата лига и Шампионската лига през 13-те си години като състезател на тима от Западен Лондон, пое отбора до края на сезона на мястото на уволнения Греъм Потър в най-лошата акция на отбора от 30 години.

" Не желая това да звучи изтъркано, само че не считам, че си споделям довиждане с клуба ", сподели Лампард.

" Никога няма да се усещам по този начин, като че ли се сбогувам с почитателите, тъй като аз съм един от тях. Аз пребивавам задоволително покрай стадиона и ще се връщам в Челси доста пъти ", сподели още Лампард.

Очаква се треньорът да включи в състава някои от младите гении, защото редица играчи от първия тим не са разполагаем. Рийс Джеймс, Н`Голо Канте и Беноа Бадиашиле изиграха последния си мач от акцията, до момента в който Мейсън Маунт и Рахийм Стърлинг са под въпрос.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР