Временната парламентарна комисия, която трябва да разследва корупционните практики в

...
Временната парламентарна комисия, която трябва да разследва корупционните практики в
Коментари Харесай

Партньорски служби не са искали размествания в митниците, Асен Василев дойде в комисията

Временната парламентарна комисия, която би трябвало да проверява корупционните практики в Агенция " Митници " и евентуалното участие на Асен Василев в нея се събра на второто си съвещание. В дневния ред е планувано чуване на служебния финансов министър Людмила Петкова и ръководителят на ДАНС Пламен Тончев, а на нея пристигна и Асен Василев. 

И двамата се отзоваха на поканата, като при започване на съвещанието служебният финансов министър съобщи, че по-рано денем е била запитана дали партньорски служби са упорствали за промени в администрацията.

" В МФ няма постъпила публична информация от партньорски служби, както и не са регистрирани публични визити на в постройката на Министерството на финанси. В постройката е имало визити на посланици на разнообразни страни, само че няма документирани тематики на срещите. На същите не са участвали специалисти и шефове от МФ, единствено политическия кабинет. Агенция " Митници “ удостоверява, че не е постъпвала информация за промени в администрацията и на провеждани срещи такива претенции не са били поставяни ".

Людмила Петкова бе запитана дали има видеоархив от камерите, който да демонстрира кой е влизал във Финансовото ведомство. Тя отговори, че няма подобен, а записите са единствено месец обратно.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР