Временната комисия по проблемите на Витоша към СОС прие декларация,

...
Временната комисия по проблемите на Витоша към СОС прие декларация,
Коментари Харесай

Нови буферни паркинги на Витоша, СОС ще подкрепя ремонта на съоръженията в парка

Временната комисия по проблемите на Витоша към СОС одобри декларация, препоръчана от общинския съветник Карлос Контрера, с която подкрепя Министерството на младежта и спорта за модернизиране на спортните уреди на територията на Природен парк Витоша, оповестиха от Столична община. 

Декларацията ще бъде импортирана в СОС, задачата е да се стартира подготовката за Младежките зимни олимпийски игри „ София – 2024 “. 

Комисията разиска 33 места – общинска благосъстоятелност, на които да бъдат обособени, с минимални средства и намеси в природата, буферни паркинги при методите и най-близките спирки на градския превоз. 

По гледище на ръководителя Елен Герджиков и общинския консултант Анатоли Илиев, се рехабилитираха пътищата: Княжево - Златните мостове, Златните мостове - Момина канара, Златните мостове – Кумата. Ремонтиран е и заслона на „ Бай Кръстьо “.
На последната спирка на автобусна линия 66 при местността Морените са сложени нови спирки – с заслон, пейки и парапет за улеснение на пасажерите при качването.

Днес дойдоха шест от десетте нови рейса, които бяха особено закупени да обслужват линиите към Витоша. Останалите четири се чака да дойдат до дни, като най-късно от 22-и декември всички 10 рейса ще бъдат пуснати в употреба. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР