Временната комисия, която беше създадена, за да установи всички факти

...
Временната комисия, която беше създадена, за да установи всички факти
Коментари Харесай

Комисията Нотариуса ще изготви доклад за дейността си

Временната комисия, която беше основана, с цел да откри всички обстоятелства и условия за активността към групите на Мартин Божанов - Нотариуса и Петьо Петров - Еврото реши да се преустановят чуванията в комисията и да се премине към правенето на отчет за активността ѝ. 

Документът би трябвало да бъде показан до две седмици. Депутатът от " Възраждане " Златан Златанов се опълчи на решението да се спре с изслушания в комисията по авансово направения лист:

" Обявявам, че този отчет няма по какъв начин да бъде справедлив в подтекста на идната предизборна акция и че той ще се употребява за нечистоплътни предизборни цели ".
 
От ГЕРБ дефинираха като несъстоятелни причините на " Възраждане ". Депутатът Георги Георгиев изрази убеденост, че е допустимо да се изготви отчет и въз основа на събраните към този момент данни, като  прикани:

" В отчета би трябвало да има резюме, не констатации с изтъкване на случилото се и прецизен, явен, справедлив преразказ, надлежно цитати на всичко, което комисията свърши и обстоятелствата, които откри, най-много изказванията, защото не бих споделил, че прекалено много обстоятелства са открити ".

Лена Бориславова от ПП-ДБ съобщи, че комисията има още какво да събере като доказателства, само че времето на 50-ия парламент е лимитирано и не би трябвало комисията да се окаже напразна.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР