Временна организация на движението е въведена по автомагистрала Хемус след

...
Временна организация на движението е въведена по автомагистрала Хемус след
Коментари Харесай

Зверско меле на "Хемус", затвориха магистралата

Временна организация на придвижването е въведена по автомагистрала " Хемус " след зародило пътнотранспортно произшествие, оповестиха от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Шумен.

Водач на товарен автомобил " Фолксваген Крафтер " със софийска регистрация се движил от Варна към Шумен. На към 200 метра след бензиностанция, на 363-ия километър, застигнал лидер на тежкотоварен автомобил " МАН " с варненска регистрация и го блъснал в задната му част, след което в крайпътната канавка са се преобърнали двата камиона.

Те не пречат на придвижването, само че има разпръснат товар по трите ленти в платното за придвижване на автомагистралата. Временно, до почистването на сектора и поради осъществяване на оглед, придвижването се пренасочва през пътен възел Невша и по път I- 2, като след Нови пазар водачите могат да се включат за придвижване по Автомагистрала " Хемус ".

Пътни служители на реда от Нови пазар са тествали двамата водачи за ръководство след приложимост на алкохол и наркотични субстанции и техни аналози. Водачът на фолксвагена, на 24 години от Аксаково, е дал позитивна на канабис проба. Пробите на лидера на другия тежкотоварен автомобил са негативни.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР