Времената винаги са били смутни, но този път бяха и

...
Времената винаги са били смутни, но този път бяха и
Коментари Харесай

Рашидов: ПП са инфантилни, Борисов иззе инициативата за Северна Македония и оправи нещата

Времената постоянно са били смутни, само че този път бяха и детски. Политиката и ръководството на един народ е сериозна и тежка специалност, малко са хората които могат да го вършат. Тръгна една мантра за промяна на поколенията, само че в ръководството на страната се изисква мъдрост. Не може от улицата, хвърляйки яйца да отидат непосредствено в ръководството “, съобщи някогашният министър на културата Вежди Рашидов във връзка последните политически турбуленции у нас.

„ Две години със служебното държавното управление. Говориха за корупция, извадиха ли едно нещо? Кой е склонен с „ Капитан Андреево “, в случай че това е закононарушение. Сигурно може да е обещано от ГЕРБ, само че към тях има стотици хора и служби “, съобщи Рашидов.

По тематиката Северна Македония някогашният културен министър съобщи, че също е проявена инфантилност от страна на държавното управление на Кирил Петков, който си е менил мнението от заран до вечер и най-после трансферира всичко на Народното събрание.

„ Накрая още веднъж Бойко Борисов иззе самодейността и оправи нещата. Правителството е това, което би трябвало да има ясна позиция и да отстоява българския интерес. Премиера би трябвало да носи отговорност. Кирил Петков пристигна от някъде и реши, че би трябвало да приватизира страната. Резултатът е две години изгубено време на българите “, сподели още той.

Рашидов добави, че нови обединения няма, а позиции и е обикновено опозицията да се събира по дадени тематики. „ Непрекъснато ГЕРБ са отговорни за всичко, само че при тях цените бяха ясни, всичко беше уравновесено. Две години с помощта на Слави Трифонов няма държавно управление, стартира коронавирус, войни, инфлация. Повече от 100 дни едно държавно управление не може да се оправи с инфлацията, а цените скочиха петорно нагоре. Не може да си замерял с яйца държавни здания и през днешния ден да управляваш народа. Държавата е тежка отговорност. Всички ние страдаме от тази изпусната инфлация “, сподели още Рашидов пред БТВ.

По мотив новия министър на културата Атанас Атанасов, Рашидов съобщи, че постоянно е избягвал да го атакува, само че просто не е за там. „ Две години приказват за корупция, един човек от заран до вечер блещеше против мен, само че един документ не извади. За 70 години аз не съм видял друго държавно управление, което между тях да се наскърбява на мафия и да приказва за корупция. Сложиха се огромни граници на разделяне в обществото. Тези хора не може да ръководят с ненавист и по тази причина си отиват. Всяка страна е като пластелин, в ръцете на добър занаятчия е добре моделиран “, сподели още Рашидов и добави, че на драго сърце би оказал помощ на сътрудниците си и, в случай че Борисов има потребност може да влезе още веднъж в листите.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР