Времената може да са малко трудни в момента, но бъдете

...
Времената може да са малко трудни в момента, но бъдете
Коментари Харесай

Как да привлечете повече птици към вашите хранилки: Най-добрите начини да доведете птици в градината

Времената може да са малко сложни сега, само че бъдете признателни, че не сте птица. Това е най-студеното време на годината, всички естествени храни, които разчитате на английската провинция, са изсъхнали или са свършили и, което е още по-лошо, е сезонът на размножаване. Така че би трябвало да изглеждате допустимо най-добре и да работите извънредно настойчиво, с цел да привлечете сътрудник и да построите гнездо.

Тогава е най-важният сезон да осигурите на птиците храна във вашата градина. От елементарни семена и сат до скъпи артикули като слънчогледови сърца, природата ще ви благодари, че сте запълнили празнината на глада в този сложен интервал от годината.

Ако това ви звучи по този начин, като че ли ще бъде елементарно да примамите птици във вашите градини обаче не постоянно е по този начин. Понякога можем да оставим храна и тя просто ще бъде пренебрегната. Това постоянно се дължи на това, че вашите хранилки са на неверното място, има прекалено много хищници или просто не е здравословна популацията там, където живеете.


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР