Време за култура има. Ако се оставим животът да ни

...
Време за култура има. Ако се оставим животът да ни
Коментари Харесай

Боил Банов: Тече сериозна проверка за това как са придобити ценностите на Васил Божков

Време за просвета има. Ако се оставим животът да ни води в неговото злободбевие ще е доста ужасно. Затова театрите и музеите са цялостни. Това сподели министърът на културата Боил Банов  Боил Банов Боил Банов е министър на културата. Роден е на 26 май 1971 година в София. Завършва „ Режисура за в предаването „ Карай напряко “ по Нова телевизия.

„ Парите за нов държавен аероплан отидоха за спортни уреди. Това е нещо почтено. Не го споделям, с цел да се подмажа на премиера. Опериран съм от боязън и подмазвачество “, разяснява той.

Изнасят експонати от сбирката на Васил Божков

Боил Банов  Боил Банов Боил Банов е министър на културата. Роден е на 26 май 1971 година в София. Завършва „ Режисура за разяснява и проблема с сбирката на Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от. „ Иззетите полезности се съхраняват по всички правила. Те се намират в Историческия музей и в Националната изложба, само че не се позволяват гости до тях. Аз съм оторизирал хората, които изнасят експонатите, само че нямам право да заставам там по време на описите. Експонати към момента се изнасят. Картините се намират в Квадрат 500, античните полезности - в НИМ - в специфични пространства “, изясни министър Банов.

Той дефинира като манипулативни изказванията, че експонатите са се изнасяли в чували. „ Изпълняваме разпоредби на прокуратурата. Има надценени предмети в сбирката. 212 предмета обаче съставляват сериозна историческа стойност. Колекцията заслужава интерес. Важното е хората да имат достъп до тези предмети, които са културна полезност, само че ние вървим след решението на съда “, разяснява министърът на културата.

Министър Банов разяснява още, че за предметите, които са с неуточнен генезис тече сериозна инспекция. Целта е да се откри по какъв начин е добит всеки предмет. Предстои сериозен разбор “. По думите му има аукциони, през които се узаконяват културни полезности и това не е загадка.

„ Най-тежкото на тази работа е, че не мога да приказвам, всичко което мисля. Много обичам работата си - да сътворявам организация и благоприятни условия. Работата, която вършим е по основаване на по-добри благоприятни условия за развиване на гений и това ми носи задоволеност “, призна министър Боил Банов  Боил Банов Боил Банов е министър на културата. Роден е на 26 май 1971 година в София. Завършва „ Режисура за.

Относно провалената изложбата в „ Лувъра “, той съобщи: „ Аз не съм министър, с цел да натрапвам моите вътрешни убеждения “.

Банов: Преговаряме с "Лувъра " за нови изложения за други исторически интервали

Той сподели още, че не приказва с Вежди Рашидов  Вежди Рашидов Вежди Рашидов е български ваятел, министър на културата в кабинета на Бойко. „ От много време не се чуваме. Аз го обичам като другар. Преди повече от година, само че не знам за какво. Мислил съм доста, само че не съм достигнал до сериозен извод за "Ало, Банов съм ". Загубихме връзка през моето министерстване “, показа Боил Банов  Боил Банов Боил Банов е министър на културата. Роден е на 26 май 1971 година в София. Завършва „ Режисура за.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР