Време разделно е! Между българите и тези, които се отричат

...
Време разделно е! Между българите и тези, които се отричат
Коментари Харесай

Мислете за България! Тя е важната. Тя е нашата! НА НАС – БЪЛГАРИТЕ!

Време разделно е! Между българите и тези, които се отхвърлят от България и се кланят на непознати богове и страни. Време, в което се виждат същинските и лъжливите. Време на герои и предатели. За следващ път.

Дни, в които всеки е свикан да заеме страна. На положителното или злото. На Бог или Сатаната. На истината или лъжата. На България или тези, които желаят да я унищожат. Дни, за които историята ще се произнесе. Дни, в които ще решим бъдещето на децата си.

Това са и дни на равносметка за нас, по-възрастните – по какъв начин допуснахме да стигнем дотук. Какво завещание ще предадем на децата си. И дали не извършихме сами изменничество с нашето безмълвие и безразличие към това, което се случваше пред очите ни.

Нека през днешния ден всеки да се вгледа в сърцето си. Да изключи тв приемниците и медиите и обществените мрежи. Да огледа какво е направил за България и каква желае да е тя. Да премисли дали значимото е какво се случва в България или какво се случва в страни, които не са наши. Да премисли кои полезности са значими. Да намерения дали за нас е по-важно да защитим България, или да хвърляме запаси и сила да пазиме тези, които са комфортни на Съединени американски щати. Да намерения дали има правдивост в света. Да намерения дали поддръжката на България не трябваше да бъде преди осем години, когато нацистите на Азов избиваха българи и ги горяха живи в Украйна. Тогава нямаше заявления и поддръжка от страна на проамериканското държавно управление. Сега новото такова ни набутва във война, която не е наша.

Мислете за България! Тя е значимата. Тя е нашата! НА НАС – БЪЛГАРИТЕ!

Елена Гунчева
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР