Време е за втория четвъртфинал за . В него излиза

...
Време е за втория четвъртфинал за . В него излиза
Коментари Харесай

НА ЖИВО 1/4-финал: Милан - Лацио

Време е за втория четвъртфинал за . В него излиза още един гранд от Милано,тъй като посреща на " Сан Сиро " в спор за място на полуфиналите, като дуелът ще стартира в 22:00 часа българско време.
Това е още едно дерби във втори следващ ден, откакто към този момент Интер се трансформира в първия полуфиналист, отстранявайки Рома на Жозе Моуриньо след триумф с 2:0. Ще можете да следите .
Очаквайте стартовите сформира към 21:00 часа българско време!

ПРЕДИ ДВУБОЯ
Милан и Лацио са на по три крачки от обезпечен най-малко един трофей през този сезон, защото спечелилият ще откри място на полуфиналите за Купата на Италия, където към този момент чака Интер. Ювентус - Сасуоло и Аталанта - Фиорентина ще дефинират другите два отбора на идната фаза.
За да се класира на четвъртфиналите, Милан се оправи на предната фаза с Дженоа, откакто на 13 януари победи с 3:1, макар че трябваше да мине през продължения след 1:1 в постоянното време (изравнителен гол на Жиру в 74`). В продълженията Леао и Салемакерс донесоха успеха.
Лацио също не стигна по никакъв начин елементарно дотук. " Орлите " преодоляха Удинезе, само че също трябваше да минават през продължения, с цел да го сторят. В последна сметка във второто 15-минутно от тях Имобиле донесе триумфа с 1:0.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР