Време е за промяна. Заедно можем да сложим край на

...
Време е за промяна. Заедно можем да сложим край на
Коментари Харесай

Владимир Александров: Време е да сложим край нв феодалното управление в Етрополе

„ Време е за смяна. Заедно можем да сложим завършек на статуквото, на феодалното ръководство в Етрополе, на страха и разделянето. Можем да превърнем Етрополе в град, в който хората са свободни и живеят добре. Общината ни е с капацитет, който обаче не е употребен в полза на жителите. Можем. Но се желае политическа воля и отстояване на правила и политики ”.
Това съобщи претендентът за кмет на община Етрополе, повдигнат от Местна Коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ (Коалиция „ Българска социалистическа партия за България “, „ Правото “) Владимир Александров. Той получи необятна политическа и социална поддръжка, и сподели, че може да сплоти жители с разнообразни политически възгледи в името на по-доброто бъдеще на общината.
„ Три мандата съм общински консултант и съм осведомен с проблемите на община Етрополе. Кандидатирах се за кмет, с цел да намеря тяхното решение. Знам, че дружно можем да създадем смяната и Етрополе да стане един съвременен, напредничав и привлекателен европейски град с по-добри условия за живот. Да основа тези условия  в селата, до момента забравени от общинския център ”, съобщи Владимир Александров и прикани:
„ Гласувайте! Вярвам в силата и желанието ви за смяна с номер 68 в бюлетината ”
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР