Време е за промяна в Провадия. Време е да рестартираме

...
Време е за промяна в Провадия. Време е да рестартираме
Коментари Харесай

Кандидат на ГЕРБ за кмет на Провадия: Време е за промяна в общината

Време е за смяна в Провадия. Време е да рестартираме ръководството на втория по величина град във Варненска област, тъй като общината се нуждае от по-добра инфраструктура, по-добри условия за живот. Това съобщи инж. Жоро Илчев, претендент за кмет на Провадия, повдигнат от ГЕРБ. Като потвърден експерт с сполучлив бизнес в града той е окуражен да развие капацитета на общината.

„ Уличната мрежа е в окаяно положение и се нуждае от ремонт. Градът ни е един от дребното в страната, който не се е възползвал от оперативните стратегии, с цел да обнови своята централна част. Неусвоени са и всички естествени и исторически дадености, които разрешават Провадия да се развива като привлекателна туристическа дестинация, в това число и като актуален балнеолечебен център”, безапелационен бе инж. Илчев.

По думите му градът се нуждае от съвременна многофункционална зала.

„ В момента липсват условия за провеждането на спортни събития. Като човек, който е спортувал интензивно, съм уверен, че би трябвало да подсигуряваме на младежите подобаваща среда за физическа интензивност, само че залата е нужна и с цел да създадем условия за по-активен културен живот”, счита претендентът за кмет. Според него идната кметска администрация би трябвало да откри решение за облекчение на трафика на тежкотоварни коли през Провадия, както и за обезопасяване на железопътната линия, която минава през града.

„ Изборът на претендент за кмет на общината, който не е от партийната конструкция, е доказателство, че в ГЕРБ не сме капсулирани, че залагаме на мощна фигура с мениджърски качества, която хората да припознаят като притежател на смяната в Провадия”, разяснява по време на провелата се работна среща с претендентите за кметове на кметства и общински съветници административният секретар на регионалната организация на ГЕРБ – националният представител Павел Христов.

„ Борим се и за оптимално необятно посланичество в Общинския съвет, което проличава и от гражданската квота в листата с лидер Димо Димов – началник на ГЕРБ-Провадия и доскорошен общински съветник”, добави Христов. Той изрази вяра, че хората ще бъдат дейни на идния локален избор, който е решителен за бъдещото ръководство на общината.

„ Кандидатите ни са екип от положителни експерти, които са окуражени да работят за Провадия и да я трансформират, както подхожда на един съвременен актуален град с богата история и просвета и с голям потенциал”, съобщи на собствен ред Димо Димов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР