Време е за промяна. Считам, че има вече отношение в

...
Време е за промяна. Считам, че има вече отношение в
Коментари Харесай

Целта ни е да разградим модела ГЕРБ в Бургас

" Време е за смяна. Считам, че има към този момент отношение в жителите на Бургас, има задоволително сериозна маса, с цел да бъде разграден моделът " ГЕРБ ", съобщи претендентът за кмет на крайморския град от " Българска социалистическа партия за България " Станимир Баев на откриването на акцията за локалните избори. На събитието бяха показани претендентите за общински съветници и за кметове. Присъстващите бяха поздравени от депутата от " Българска социалистическа партия за България " инж. Петър Кънев, който пожела триумф на претендентите.
Всеки жител, всеки представител на дребния, междинния и огромния бизнес би трябвало да има еднакъв достъп до публичната и държавната администрация, съобщи Баев. Той открои проблемите на Бургас, свързани с инфраструктурата, с околната среда, с вложенията, с прозрачността при отчитането на общинските действия пред обществеността. Баев изрази убеденост, че Българска социалистическа партия освен ще резервира числеността на общинските си съветници в идващия Общински съвет, само че и ще се стреми те да са повече.
" Местните избори са най-важни, тъй като те са най - покрай хората и до техните проблеми. Надяваме се фокуса в тази акция да бъде върху многочислените проблеми на Община Бургас и тяхното разрешаване. Дебатът би трябвало да е ориентиран към това, с цел да живеят по-добре хората тук ", разяснява общинският водач на Българска социалистическа партия Живко Господинов, който е втори в листата. " Групата съветници-социалисти постоянно е била единна. Всичко, което сме поели като ангажимент, сме го изпълнили ", съобщи Христо Панайотов - трети в листата.
Той прикани бургазлии да поддържат претендентите на Българска социалистическа партия с бюлетина номер 1.
Българска социалистическа партия откри предизборната си акция и в Силистра. Независимият кандидат-кмет, подсилен от Българска социалистическа партия, Александър Сабанов разгласи пред хората целите си за развиването на Силистра. Сред тях са привличане на вложения, откриване на нови работни места, създаване на промишлен парк. Водач на листата на Българска социалистическа партия в Силистра е Стилиян Стойчев, който дружно с всички претенденти за съветници изрази убеденост, че Българска социалистическа партия ще е лидиращата партия за образуването на идващото болшинство в общинския съвет.
Организационният секретар на Българска социалистическа партия Борислав Гуцанов разгласи, че е време Силистра да поеме по нов път, към смяна, тъй като е срамно един от най-красивите градове в България да тъне в съсипия, да няма работеща стопанска система и да е на предпоследно място измежду регионалните градове по основни индикатори. Силистра се нуждае от нов собственик и за мен несъмнено това е Александър Сабанов, акцентира Гуцанов.
Кандидатът за кмет прикани да се гласоподава за него с номер 70 в интегралната бюлетина, а за съветниците от Българска социалистическа партия - с номер 1.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР