Време е за промяна. Считам, че има вече отношение в

...
Време е за промяна. Считам, че има вече отношение в
Коментари Харесай

„Време е за промяна”: БСП откри предизборната си кампания в Бургас с призив за разграждане на модела „ГЕРБ” в града

" Време е за смяна. Считам, че има към този момент отношение в жителите на Бургас, има задоволително сериозна маса, с цел да бъде разграден моделът " ГЕРБ ". ” Tова съобщи претендентът за кмет на Бургас от „ Българска социалистическа партия за България ” Станимир Баев на откриването на акцията в морския град за локалните избори на 29 октомври.
Пред събралите се на събитието посетители бяха показани претендентите за общински съветници и претендентите за кметове, зад които социалистите застават на тези избори. За да поздрави участниците, в залата бе и националният представител инж. Петър Кънев.
" Всеки един жител, всеки представител на дребния, междинния и огромния бизнес би трябвало да има еднакъв достъп до публичната и държавната администрация ”, сподели Баев и бе безапелационен, че социалистите потеглят към победа.
Той съобщи, че измежду главните проблеми на Бургас, които е нужно да бъдат позволени предпочитано, са проблемите с инфраструктурата на града. 
Баев открои и проблемите, свързани с околната среда. " Грижата за околната среда е инвестиция в бъдещето, инвестиция за идните генерации. Ако ние не се погрижим за нея в този момент, ще бъдем виновни пред тях ", съобщи Станимир Баев. 
Той акцентира, че доста значим миг в работата на администрацията е прозрачността при отчитането на дейностите й пред обществеността.
Баев изрази убеденост, че Българска социалистическа партия освен ще резервира числеността на общинските си съветници в идващия Общински съвет, само че и ще се стреми те да са повече.
" Предстоят ни най-важните избори. Най-важни са, тъй като те са най - покрай хората и до техните проблеми. Това, за което сме работили през миналия мандат - 2019 - 2023, групата ни съветници - да слагаме проблемите и да търсим тяхното решение. Надяваме се фокуса в тази акция да бъде точно върху това - многочислените проблеми на Община Бургас и тяхното разрешаване. Дебатът би трябвало да е ориентиран към това, с цел да живеят по-добре хората тук ", разяснява общинският ръководител на Българска социалистическа партия Живко Господинов, който е втори в листата.
" Цялата група общински съветници постоянно сме работили в тази тенденция ", сподели още той.
Господинов съобщи, че поетите от социалистите задължения постоянно са били изпълнявани.
„ Групата съветници на Българска социалистическа партия постоянно е била единна. Всичко, което сме поели като ангажимент, сме го изпълнили “, сподели Христо Панайотов – трети в листата. Той прикани присъстващите за поддръжка, с цел да могат претендентите на социалистите да продължат да бъдат потребни със своята работа.
„ Нека на тези избори бъдат подкрепени знаещите и можещите хора – такива, каквито са претендентите на Коалиция „ Българска социалистическа партия за България “, сподели Георги Георгиев, който заема четвърто място в листата.
„ Приоритетите ми в бъдещата работа са свързани главно със основаване на законосъобразни актове, които да излизат от общинския съвет по този начин, че да няма следващо обжалване. Запознати сме, несъмнено и с всички значими за града проблеми – в региона на опазването на здравето, обществените действия, имаме взор върху всички злободневни тематики “, съобщи петата в листата Мадлен Мутафян.
„ Тези избори се организират в една извънредно тежка конюнктура “, съобщи регионалният ръководител Стайко Танков, визирайки ръководството сега.
„ Въпреки това, уверен съм, че нашите претенденти ще положат нужните старания, с цел да реализиран триумф “, бе безапелационен той.
„ Предстоят най-тежките избори. Изборите за локална власт постоянно са били най – прочувствени, свързани с доста обич и ненавист. Аз мисля, че днешното разкриване беше началото на една положителна акция на Българска социалистическа партия. Мисля, че ще реализираме положителни резултати. Интересно е, че през тази година има доста цивилен сдружения, обединявания и какво ли още не. Това ще окаже съществено въздействие. Предполагам, че крайният резултат ще бъде доста цветен и пъстър общински съвет и който и да бъде кмет ще му е много мъчно да работи. Но в края на краищата това е ориста на всеки един, който завоюва изборите “, разяснява след откриването на акцията националният представител инж. Петър Кънев.
На откриването бе очебийно, че претендентите са експерти в разнообразни области – потвърдени експерти, хора, на които социалистите имат цялостно доверие, че ще ги съставляват отговорно и които ще бъдат поръчител за правда, ефикасна работа и реализиране на най-хубавото за всички нас.
Водач на листата, който е и претендент за кмет на община Бургас е Станимир Баев. Той има респектираща биография. Магистър е по „ Специална педагогика “ в Софийския университет „ Св. Климент Охридски “, има бакалавърска степен по „ История “ още веднъж в Софийския университет, където специализира още „ Трудова и организационна логика на психиката “. Завършил е и компетентност „ Стопанско ръководство “ в университет „ Проф. доктор Асен Златаров “ в Бургас и е дипломант в магистърска стратегия „ Детска и юношеска логика на психиката “ в Бургаския свободен университет. Повече от 18 години е в управлението на едно от елитните бургаски учебни заведения – Математическата гимназия.
На второ място в листата е регионалният координатор на Българска социалистическа партия в Бургас Живко Господинов. Той е инженер. Трети е Христо Панайотов – финансист. На четвърто място е Георги Георгиев – старши инженер – химик. Пето място заема Мадлен Мутафян – правист. Господинов, Панайотов, Георгиев и Мутафян са сполучливи и извънредно дейни общински съветници през миналия мандат, потвърдили административен опит и умения за екипна работа.
На шесто място в листата е финансистът Любен Чардаков. Чанко Мирчев е седми. Той е шеф на Транспортна болница в Бургас. На осма позиция е Тинка Желязкова – правист. На девета Евгения Карайчева, която е специалист в областта на туризма. Таня Иванова е на десета позиция. Тя е магистър по Международни стопански връзки. Единадесето място се заема от Алекси Калоянов - финансист. Журналистът Явор Костов е от гражданската квота. Той е на дванадесета позиция. Екологът Румен Николов е тринадесети. Четиринадесети е инж. Паруш Парушев. На петнайсетата позиция е Снежана Никова – ръководител на „ Браншова организация на таксиметровите превозвачи и водачи в България “. На шестнадесето място е Анелия Вичева, по специалност преподавател. Следващото – седемнадесето място се заема от краеведът Димо Карабелов. На осемнадесета позиция е Георги Драгнев - магистър по Стопанско ръководство. Деветнадесети е Георги Стефанов. Елена Райкова е на двадесето място. Тя е икономист. Стойчо Кавалджиев е на двадесет първа позиция. Той е представител на частния бизнес. Пламен Георгиев е на идната двадесет и втора позиция. Той е инженер – оператор. Диана Минчева е под номер двадесет и три. Тя е преподавател. Георги Демирев е инженер – монтьор. Той заема двадесет и четвърта позиция. Двадесет и пета е младата вяра - студентката Ивета Сивкова. Георги Лозанов е на двадесет и шеста позиция. Той е офицер от Военноморските сили. Двадесет и седми е Николай Вълчев – инженер – химик. Двадесет и осма позиция е за Станко Делев.
Бяха показани и претендентът за кмет на Равнец – Константин Георгиев, който се кандидатира още веднъж след един сполучлив мандат и претендентите за кметове на Българово и на Брястовец – Иван Ганев и Евгения Ботушанска.
Кандидатите за общински съветници и за кметове приканиха жителите да поддържат претендентите на Българска социалистическа партия с бюлетина номер 1, за по-добър живот на хората в Бургас. 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР