Време е за промяна, при която не един да загуби,

...
Време е за промяна, при която не един да загуби,
Коментари Харесай

Христо Иванов обещава до 7 години да станем №1 на Балканите и да влезем в топ 10 на ЕС |

„ Време е за смяна, при която не един да загуби, а различен да завоюва, а да завоюва всеки от нас, да завоюва България. Време е за смяна с посока. Време е да завоюва България. “ Това съобщи Христо Иванов в живо включване във Фейсбук, откакто в ЦИК бе изтеглен номерът на бюлетината, с който „ Демократична България “ ще взе участие в изборите.

„ С това стартира третата подред акция за тази година. България се трансформира повече от година, доста хора се качват в придвижване на влака на смяната, други се пробват да я спрат, да покажат, че ще си продължат, както до момента. Например, Пеевски и Борисов, които наподобява че нямат никакво желание да виждат, че нещо се случва. Губим време, тъй като смяната няма ясна посока, явен небосвод и цел “, сподели още Иванов.

По думите му са нужни 4 неща, с цел да се случи тази смяна. Първото е ясна национална цел – амбициозна и огромна.

„ За нас това е до 5-7 година да превърнем България в най-хубавото място за живеене на Балканите. Знаем, че България може да го реализира. Виждали сме по какъв начин Ирландия, Балтийските страни са правили такива скокове. България може да се подреди измежду 10-те най-хубави места за живеене в Европейския съюз “, сподели Иванов.

Второто е стратегия, фокусирана върху работещи решения. Тя включва три огромни задания:

- Съживяване на българската държавност, страната да служи на жителите, не да ги мачка, не да ги опасява, знаем по какъв начин да го създадем и правораздаването е единствено един детайл от рестарта на институциите;

- Създаване на стопански условия за развиване на бизнеса и за трансформацията на икономиката; знаем, че благосъстоянието се създава от предприемачите;

- Инвестиция в човешкия капитал – това значи човешка обществена политика, развиване на опазването на здравето и промяна, съвременно обучение, просвета. Най-доброто място за живеене на балканите не е Брутният вътрешен продукт, а качество на живот. Това е човешко богатство, в случай че щете даже щастието.

Третото което ни би трябвало, са хора, само че но не просто обособени човеци. Ние имаме екип. Трябват ни не просто експерти, а хора, които са се старали, които са минавали дружно през компликации и взаимно са си доказвали темперамент. Това е тимът, това имаме ние. И в тази акция ще ви ги покажем – млади и по-опитни, само че обединени от идеята, че в нейно име могат да бъдат екип.

Четвъртото е ясна политическа воля, че в идващия парламент можем да осъществяваме смяната. Това значи, че носителите на корупционния вирус – ГЕРБ и Движение за права и свободи, ще бъдат спрени в опитите им да се докопат до властта. Трябва ни да подсигуряваме огромно, не просто някакво, а демократично болшинство. Защото когато жителите не са към масата на вземането на решения, техните ползи са в менюто. „ Време е да завоюва България – с №30! “, приключи Христо Иванов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР