Време е за преустройство и въвеждане на нов ред и

...
Време е за преустройство и въвеждане на нов ред и
Коментари Харесай

Пълнолуние в Дева: Време е за нов живот

Време е за преустрояване и въвеждане на нов ред и режим на живот, изключващ всичко излишно и нездравословно за нас - привички, връзки, движимости.

Пълнолунието ще изправи в яростен дуел Слънцето в Риби против Луната в Дева. Енергията ще бъде в своя пик и с цел да стане още по-нажежено в предизвикателна тао площ ще се включат Марс и Нептун.

Очакват ни напрегнати дни, в които прочувствения баланс, реда и структурата би трябвало да надделеят пред експанзията и хаоса.

Зодия Дева се свързва с изключение на с това, че обичат чистотата и реда във всичко към себе си, само че и с педантичното си отношение към храната, здравето, режимите на хранене. Слабото място на Девата са точно червата и храносмилателната система, по тази причина те превантивно се стараят към оптимално здравословен метод на живот.

Периода на цялостна Луна изисква пречистване на тялото от насъбраните отрови, по тази причина помислете за дни на детокс или 24 часово гладолечение.

По опция избягвайте оперативни намеси изключително в региона на ходилата, лимфите, храносмилателната система. Подвластни са душeвността и прочувствената непоклатимост. Риска от инфекции, вируси и стомашно-чревни разстройства е значителен. Избягвайте използването на алкохол, медикаменти с успокоителен резултат, както и други психотропни субстанции.

Най-силно силата на това Пълнолуние ще усетят хората със мощни позиции в знаците от преносимия кръст - Близнаци, Дева, Стрелец и Риби.

 

 
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР