Време е за поредното лондонско дерби - приема на Стамфорд

...
Време е за поредното лондонско дерби - приема на Стамфорд
Коментари Харесай

Висша лига НА ЖИВО: Челси натиска Тотнъм, Лукаку с пропуск

Време е за следващото лондонско дерби - приема на " Стамфорд Бридж ", а двата тима ще се изправят за трети път един против различен в границите на последните три седмици. Сблъсъкът започва в 18:30 ч. българско време и ще можете да наблюдавате развоя му !
ПЪРВО ПОЛУВРЕМЕ
Още в 45 секунда Ромелу Лукаку можеше да открие резултата, откакто получи пас от крилото от Мейсън Маунт, само че не съумя да нацели хубаво топката с левия крайник и тя мина над вратата. В 4-ата минута Маунт откри Хъдсън-Одой на втора греда, само че ударът му с глава срещна външната част на мрежата. Домакините продължиха да бъдат по-настоятелни и в първите 10 минути съвсем не дадоха топката на своя конкурент.
В 11-ата Хаким Зиеш стреля диагонално с левия крайник, само че Лорис съумя да боксира топката. Тотнъм отговори с хубава офанзива 120 секунди по-късно, когато Хари Уинкс проби през центъра и стигна до границата на наказателното поле, само че шутът му с левия крайник бе прекомерно слаб, с цел да затрудни Кепа.

Стартови сформира :
Челси (4-1-4-1) : Кепа, Аспиликуета, Силва, Рюдигер, Сар, Жоржиньо, Ковачич, Зиеш, Маунт, Хъдсън-Одой, Лукаку
Тотнъм (4-4-2) : Лорис, Танганга, Санчес, Дайър, Дейвис, Дохърти, Хойберг, Уинкс, Сесеньон, Бергвайн, Кейн
Коя наша ТВ ще излъчи дербито от Висшата лига - вижте
ПРЕДИ МАЧА
" Сините " отстраниха " шпорите " в два мача на 1/2-финалите за Купата на Лигата с общ резултат 3:0 (2:0 като домакини и 1:0 като гости). В тези две срещи Челси сподели, че е с класа над своя конкурент, само че днешният конфликт ще бъде друг и по-интересен, защото Антонио Конте към момента не е усетил усета на загубата във Висшата лига.
Настроението в двете съблекални е радикално друго - през седмицата и още повече се отдалечи от първото място, до момента в който и изтръгна трите точки от Лестър.
Любопитен факт е, че " шпорите " нямат победа над този противник в последните шест мача, а последният им триумф на " Стамфорд Бридж " датира от 1 април 2018 година!
Челси ще бъде без контузените Рийс Джеймс и Бен Чилуел, а вратарят Менди към момента е зает с националния си тим Сенегал в . Хюн Мин-Сон пък към момента не се е възстановил от мускулна контузия и остава в лазарета на Тотнъм.
Вижте коефициентите на букмейкърите за дербито


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР