Време е за поредния епизод от Вечното дерби в българския

...
Време е за поредния епизод от Вечното дерби в българския
Коментари Харесай

Време е за шоу: Левски и ЦСКА се срещат в дългоочаквано дерби

Време е за следващия епизод от Вечното дерби в българския футбол - ЦСКА против Левски. Двата отбора излизат един против различен от 14:00 часа на националния стадион "Васил Левски ". Срещата ще бъде излъчена директно в ефира на DIEMA SPORT , а Gong.bg ще наблюдава всичко най-интересно от огромния двубой.

Сблъсъкът идва в миг на напредък и за двата клуба, тъй че може да се надяваме на качествена продукция. За ЦСКА трите точки са от огромно значение в тежката борба с Лудогорец за купата. Представянията на отбора на Стойчо Младенов през втория полусезон стават все по-добри с всеки мач, тъй че "червените " последователи ще се надяват на нов успех в най-важния двубой.

Левски обаче този път влиза в дербито в надалеч по-добро положение. "Сините " стартираха пролетта с две победи и доста мотиви за оптимизъм в игрови проект. Станимир Стоилов натърти, че това е отлична опция, с цел да се види какъв брой напред в развиването си е достигнал неговия отбор.

За експерта точките не са толкоз значими, колкото представянето и постигането на възможна победа, която да затвърди, че Левски още веднъж е измежду огромните фактори у нас.

Очакваното сжежно време в София може също да изиграе своята роля. На трибуните, въпреки това, се чака да има към 20 хиляди почитатели от двете агитки, само че следва да разберем дали неприятното време няма леко да понижи тази численост.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР