Време е за нулева корупция. Време е да направим България,

...
Време е за нулева корупция. Време е да направим България,
Коментари Харесай

Кирил Петков: Време е за нулева корупция


Време е за нулева корупция. Време е да създадем България, от която да се гордеем - наш дълг е да служим на българския народ, горделив народ с велика история. Това сподели съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков в изявление при откриването на 47-ия парламент.

" Време е да вложим смисъл в думите депутат. Народен представител е човек, който съставлява освен своите гласоподаватели, а целият български народ. Наш дълг е да служим на българския народ, горделив народ с велика история. Намираме се на най-красивото кътче на Земята. За страдание прекомерно дълго време народните представители преди нас не са с свършили добре работата. Затова България е изправена пред големи провокации ", сподели още Кирил Петков.

Той регистрира, че близо 2 млн. от нашите сънародници са избрали да живеят отвън страната.

" Как сме стигнали дотук. Къде са били народните представители, които е трябвало да вземат решение проблемите? Отговорът се крие в няколко думи - лакомия, нарцисизъм и безгрижие, не на всички, само че на доста от тях ", добави още Кирил Петков.



" Дами и господа, това би трябвало да спре. Това би трябвало да спре през днешния ден. Нека всеки един от нас като депутат да каже - желая да бъда част от смяната, ще ги решим тези проблеми. Всички дружно да заявим - време е за нулева приемливост към корупцията. Време е за същинско правораздаване в България, където никой не се усеща безнаказан ", сподели още Кирил Петков.

Според него е време България да бъде водач в района и образец за добросъседство.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР