Време е за нова епоха в интернета и телевизията у

...
Време е за нова епоха в интернета и телевизията у
Коментари Харесай

Настъпи нова ера за интернета и телевизията у нас: премиум изживяването EON

Време е за нова ера в интернета и малкия екран у нас! Най-новата услуга EON на Vivacom ни разрешава премуим преживяване, с което всеки тв приемник се трансформира в „ смарт “, с цел да се радваме доста по-голямо и налично наличие.

Пакетите EON съчетават супер бърз интернет и напълно нова телевизионна платформа с изключителни функционалности. Те включват над 200 канала, които можем да връщаме до 7 дни обратно, с цел да гледаме в комфортно за нас време . Наслаждаваме се още на голям брой радиостанции и каталози с над 10 хиляди заглавия на филми и сериали във видеотеката на EON .

 EON Vivacom

Освен че всички те оферират надписи или дублаж на български , платформата EON разполага и с извънредно гласово търсене на родния ни език . Така по-лесно и бързо намираме заглавията, от които се интересуваме, и може даже да ги откриваме по име на някой от участващите артисти.

Дори вашият тв приемник да не е смарт, със особено устройство - „ вълшебната кутия “ Smart TV Box, той се трансформира в подобен, с цел да се насладите на всички функционалности на новата услуга.

С EON получаваме достъп до най-популярната VoD услуга в района - Pickbox, както и до VIVACOM Arena, HBO OD, Discovery, History/C&I, Nickelodeon, Disney English, MyBaby TV, детската платформа Hopster и други .

Още по-добрата вест е, че във всички пакети на EON е включено мобилното приложение на услугата, което обезпечава достъп до същото наличие от всяко устройство, било то тв приемник, смарт телефон, таблет или уеб . Така за наше облекчение разполагаме с идентичен интерфейс, интуитивно меню, лесна и бърза навигация.

А когато нямаме време да довършим новия епизод от обичания си сериал у дома, с мобилното приложение можем да продължим гледането на друго устройство на всички места и когато и да е от сцената, в която сме спрели.

 EON Vivacom

В платформата EON могат да се употребяват до 5 профила , които разрешават на всеки консуматор да следи наличие съгласно ползите си и получава рекомендации според от персоналния усет. В нея получаваме опция и за основаване на детски профил със наличие, предопределено само за най-малките членове на фамилията . За да е още по-забавно прекарването им, те могат да употребяват и особено детско отдалечено .

Най-новата услуга на Vivacom обезпечава и супер бърз интернет в цели 10 Gbps оптична мрежа на Vivacom , която ще продължи да бъде разширявана до края на годината.

Платформата EON се предлага в три пакета съгласно потребностите и опциите на клиентите , а първите консуматори могат да се възползват от преференциални цени от единствено 1 лев на месец . Повече информация за тях научете .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР