Време е за голямото дерби в българския футбол между Левски

...
Време е за голямото дерби в българския футбол между Левски
Коментари Харесай

Участвай в голямото дерби между Левски и ЦСКА - София и дай своите прогнози в Carlsberg Домът на феновете

Време е за огромното дерби в българския футбол сред Левски и ЦСКА - София! Ако към момента не сте част от почитател общността на обичания си тим в Carlsberg " Домът на почитателите ”, регистрирайте се в този момент и прибавете Левски или ЦСКА - София като собствен обичан тим.

Към момента Левски и ЦСКА - София са двата най-следвани тимове в Carlsberg " Домът на почитателите ". Последвай и ти своят обичан тим и му помогни да усили своята почитател база в платформата.

Също по този начин сме ви подготвили игра за огромното дерби. Sportal.bg ви дава опцията да покажете своите футболни познания като участвате в нашата " Мач игра ". Всеки регистриран консуматор може да даде своите прогнози за дуела и да се снабди с нов 65-инчов 4K Ultra HD тв приемник.

От Вас се изискват футболни знания, няколко прогнози или просто малко шанс. 
 
За задачата би трябвало да познаете вярно 6 аспекта от срещата - прецизен резултат на полувремето, прецизен краен резултат, първи голмайстор, какъв брой ъглови удара ще има в мача, както и това дали ще има дузпа или червен картон. Играйте още в този момент и докажете, че сте фена, който най-добре познава най-голямото българско дерби!

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР