Време е за голямото дерби на Италия! Ювентус приема Интер

...
Време е за голямото дерби на Италия! Ювентус приема Интер
Коментари Харесай

Дербито на Италия между Ювентус и Интер ще разкрие много въпросителни в Серия А

Време е за огромното дерби на Италия! Ювентус приема Интер на „ Алианц Стейдиъм " от 21:45 часа, а дуелът ще бъде излъчен директно по MAX Sport 3.

Двубоят е от извънредно значение и за двата отбора за борбата за купата. В момента „ нерадзурите " са трети с актив от 60 точки, а торинци са четвърти с точка по-малко, само че и мач повече от днешния си противник.

На Апенините считат, че „ бианконерите " ще подходят доста атакуващо в дуела и треньорът Масимилиано Алегри ще заложи на атакуващото трио - Пауло Дибала, Алваро Мората и Душан Влахович.

Капитанът Джорджо Киелини ще си партнира с Матайс де Лихт, до момента в който Леонардо Бонучи ще остане на пейката.

В предходните дуели Артур и Адриен Рабио разочароваха и по всяка възможност в средата на терена ще си партнират Мануел Локатели и Денис Закария.

Контузени за дуела са Федерико Киеза, Уестън Маккени, Кайо Жорже и Марли Аке, до момента в който Лука Пелегрини е осъден.

„ Нерадзурите " разполагат с всичко най-хубаво в състава си, откакто Марсело Брозович и Щефан де Фрай към този момент са възобновени от травмите си.

Треньорът на първенците Симоне Индзаги по всяка възможност ще заложи на Иван Перишич и Матео Дармиан в ролята на флангови футболисти, до момента в който Робин Госенс и Дензел Дъмфрис ще останат на пейката. В офанзивата пък ще си партнират Един Джеко и Лаутаро Мартинес.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР