Време е за голямо дерби в Испания! посреща на Камп

...
Време е за голямо дерби в Испания! посреща на Камп
Коментари Харесай

Ла Лига НА ЖИВО: Тотален обрат - Барселона шокира Диего Симеоне

Време е за огромно дерби в Испания! посреща на " Камп Ноу " в среща от 23-ия кръг на . Двубоят започва в 17:15 ч. българско време - следете развоя му !



ПЪРВО ПОЛУВРЕМЕ
След по-малко от 120 секунди игра на " Камп Ноу " Адама Траоре получи пас от дълбочина на крилото, а публиката се оживи. Новото попълнение потегли да играе `едно в едно` и бе фаулиран още при третото си допиране до топката в дебюта за Барселона. В 5-ата минута Феран получи подаване към дъгата на наказателното поле, смени внезапно посоката и стреля с левия крайник, само че ударът му мина на към метър настрана от лявата греда. Атлети отговори с навлизане на Жоао Феликс по лявото крило, преди да бъде спрян от Дани Алвеш - съгласно съдията разрешено!
0:1 - В 8-ата минута гостите откриха резултата! Футболистите на Диего Симеоне комбинираха хубаво по дясното крило, а Луис Суарес пусна извеждащо подаване към Караско, който без закъснение прати топката в далечния ъгъл на Тер Щеген!
1:1 - Умопомрачителен гол на Жорди Алба! Дани Алвеш видя непокрития си съотборник на към 15-16 метра диагонално от вратата на Облак, а той нанесе удар от воле и прати неспасяемо топката в горния ляв ъгъл на вратата! ( )
2:1 - В 20-ата минута Адама Траоре записа първата си асистенция с екипа на Барселона! Той надигра Ермосо по крилото и центрира към Гави, който с глава прати топката във вратата на Атлетико за повторно.
Темпото на игра продължи да бъде високо и първо Жоао Феликс, а по-късно и Гави, пропуснаха по едно преференциално състояние пред двете порти.
Стартови сформира:
Барселона : Тер Щеген, Алба, Пике, Араухо, Алвеш, Бускетс, Де Йонг, Педри, Траоре, Гави, Феран
Атлетико Мадрид : Облак, Вършалико, Савич, Хименес, Ермосо, Караско, Де Пол, Коке, Лемар, Феликс, Суарес
Коя българска ТВ ще излъчи срещата - вижте
Какви са коефициентите за дербито - разберете
ПРЕДИ МАЧА
Тимът на Шави Ернандес е на пето място във краткотрайното класиране с актив от 35 точки, до момента в който този на Диего Симеоне е четвърти с една повече от тях. За финален път двата тима се срещнаха на 2 октомври в дуел от 8-ия кръг на Ла Лига и тогава " дюшекчиите " победиха с 2:0 посредством голове на Луис Суарес и Тома Лемар, които бяха и асистирали един към различен!

И Барселона, и Атлетико Мадрид реализираха победи в последните си изяви на терена - Барса измъкна три точки при визитата си на Алавес (1:0), а Атлети съумя да прекърши Валенсия с 3:2 на " Уанда Метрополитано ".
Твърде евентуално е някое от новите попълнения на Шави - Адама Траоре и Пиер-Емерик Обамеянг, да дебютира през днешния ден, а най-интересно ще бъде дали Усман Дембеле ще играе, откакто .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР