Време е за Ел Класико! Реал Мадрид и Барселона се

...
Време е за Ел Класико! Реал Мадрид и Барселона се
Коментари Харесай

Време за Ел Класико! Барса и Реал излизат в спор за Суперкупата на Испания

Време е за Ел Класико! Реал Мадрид и Барселона се изправят един против различен във финала за Суперкупата на Испания тази неделя от 21:00 часа българско време на стадион „ Крал Фад Интернешънъл “ в Рияд, Саудитска Арабия.

И двата отбора доближиха мъчно до решаващия конфликт за трофея. Отборът на Карло Анчелоти направи тъждество 1:1 с Валенсия и се наложи над противника си след осъществяване на дузпи, до момента в който каталунците също трябваше да бият дузпи след тъждество 2:2 с носителя на Купата на Испания Бетис. По този метод бе завършено второто Ел Класико за сезона, откакто през есента Кралският клуб победи огромния си противник с 3:1 в мач от Ла Лига на „ Сантиаго Бернабеу “.

Добрата вест за Анчелоти е, че играчите, които бяха заменени наложително против Валенсия, нямат съществени проблеми и най-вероятно ще бъдат на линия за финала. Това са Едуардо Камавинга, Едер Милитао, Лукас Васкес и Федерико Валверде. Дани Карвахал и Ферлан Менди към момента не са подготвени на 100 %, само че могат да вземат присъединяване, до момента в който Орелиен Чуамени и Давид Алаба не отпътуваха за Саудитска Арабия.

Барселона няма нови проблеми с контузени играчи и се чака треньорът Шави да заложи на същия състав, с който реализира триумфа против Бетис.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР