Време е за дербито на Варна! Черно море срещу Спартак

...
Време е за дербито на Варна! Черно море срещу Спартак
Коментари Харесай

Време е Тича да закипи за дербито на Варна!

Време е за дербито на Варна! Черно море против Спартак (Варна). Привечер на стадион " Тича " в квартал " Чайка ", от 17:45 часа, футболистите на Илиан Илиев и Димитър Димитров ще влязат в дуел от последния кръг на постоянния сезон в efbet Лига.

Дербито в Морската столица посреща двата състава на радикално разнообразни позиции. " Моряците " ще преследват трите точки, които да ги приближат оптимално покрай третия в класирането Левски. В момента " сините " имат 54 точки, а футболистите на Илиев разполагат с 50 преди борбата със " соколите ". От друга страна момчетата на Херо не престават да са на последно място в елита - на четири точки от позицията, която праща на бараж с четвъртия от Втора лига.
24  Спартак (Варна) - Черно море
Черно море и Спартак (Варна) към този момент имаха една среща през сезона - есента, когато на " Коритото " имаше доста почитатели и страхотна атмосфера, която, уви, не се съобщи на терена. Срещата тогава приключи 0:0 и не предложи добър футбол. Очаква се още веднъж по улиците на Варна да бъде напечено преди дербито, като още веднъж ще бъдат затворени улици в града. И двете агитки ще провеждат свое шествие до " Тича ", като маршрутите им ще преминат по затворените улици и булеварди.

На пръв взор по-големите проблеми преди срещата са пред Димитър Димитров. Опитният полузащитник Божидар Васев сигурно пропуща дербито, както и крилото Родни Антуи, който е с извадено рамо. Мускулен проблем пък продължава да тормози централния нападател на " соколите " Жоао Марио. Същевременно Херо също ще пропусне конфликта - някогашният народен селекционер получи наказване и няма да бъде на скамейката на своя тим.
 Черно море: Да покажем още веднъж кой е тимът на Варна! Черно море: Да покажем още веднъж кой е тимът на Варна!
Със сигурност почитателите на домакините ще изпълнят трибуните на " Тича ", като последователите на Морето към този момент дефинираха дербито като " Мач на достойнството " и се заканиха, че ще покажат " кой е тимът на Варна ".

efbet Лига, 30 кръг: 

Черно море - Спартак (Варна) 

Вероятни сформира: 

ЧЕРНО МОРЕ: Дюлгеров, Попов, Атанасов, Дробаров, Василев, Панайотов, Велев, Фернандес, Сула, Пашеко, Илиев 

СПАРТАК : Дичевски, Цветков, Димов, Луан, Белоусов, Руменов, Йорданов, Митев, Евандро, Ивей, Баланюк 

Стадион: " Тича ", Варна 
Съдия: Никола Попов 
Начало: 17:45 часа

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР