Време е за дерби! В неделната вечер се затваря 12-ият

...
Време е за дерби! В неделната вечер се затваря 12-ият
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Лудогорец реши всичко с втори гол

Време е за дерби! В неделната вечер се затваря 12-ият кръг на efbet Лига, а какъв по-хубав свършек от това с дербито сред Лудогорец и Левски на "Лудогорец Арена " в Разград. Резултатът все още е 1:0 за домакините.

В 16-та минута Мавис Чибота откри резултата, откакто се възползва от групова неточност на отбраната на "сините " в наказателното поле и с прострелен удар от към 9-10 метра опъна безпощадно мрежата за 1:0.

Можете да наблюдавате тази извънредно забавна борба в ефира на DIEMA SPORT, както и онлайн на платформата ни PLAY DIEMA XTRA. За вас ще го следим и минута по минута с всичко най-интересно и на GONG.BG.

Наставникът на домакините Станислав Генчев е в гонене на продължение на победната си серия в шампионата, където отборът му към този момент записа четири следващи триумфа. А това ще се случи с малко по-различен състав от този на "орлите ", който попиля Ференцварош в Будапеща в четвъртък в мач от 2-ия кръг на груповата фаза в Лига Европа.

На местата на контузените Сисиньо и Джоди Лукоки влизат Джордан Икоко и Мавис Чибота. Героят от "Групама Арена " Рафаел Форстър също не е в групата, а на неговото място започва Георги Терзиев. Яцек Горалски този път пък стартира като титуляр. Контузеният Ренан дос Сантос също не е в групата.

Колегата му от Левски Петър Хубчев пък разчита на всичко най-хубаво, което може да изкара сега. Той беше взел всички играчи на лагер в Разград, като се изключи контузения Станислав Костов и групата му беше набъбнала до 21 души. От нея отпаднаха Илия Юруков, Здравко Димитров и Асен Чандъров.

Единствено като изненада в стартовия състав можем да приемем съществуването на Нуно Рейш на мястото на Янис Каргас.

Ето и съставите на двата тима:

Лудогорец: Пламен Илиев, Антон Недялков, Георги Терзиев, Мавис Чибота, Жоржиньо, Драгош Григоре, Джордан Икоко, Стефан Баджи, Клаудиу Кешеру, Яцек Горалски, Марселиньо;

Резерви: Хорхе Броун, Димо Бакалов, Дан Битон, Станислав Манолев, Абел Анисе, Козмин Моци, Вандерсон;

Левски: Милан Миятович, Иван Горанов, Холмар Ейолфсон, Живко Миланов, Нуно Рейш, Хали Тиам, Мартин Райнов, Станислав Иванов, Филипе Нашименто, Паулиньо, Найджъл Робърта;

Резерви: Николай Михайлов, Насиру Мохамед, Дени Алар, Янис Каргас, Франко Мазурек, Ивайло Найденов, Мартин Д. Петков.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР